24 iulie 2018, 15:20 Sport views 9272
Moldova a cucerit trei medalii la Campionatul Balcanic
24 iulie 2018, 15:20 Sport views 9272

Moldova a cucerit trei medalii la Campionatul Balcanic

Zalina Petrivskaia a câștigat medalia de aur la Campionatul Balcanic, care s-a desfășurat în Bulgaria. Ea s-a impus la aruncarea ciocanului cu rezultatul 71,36 metri, transmite IPN.

La concursul masculin de aruncare a ciocanului, fratele Zalinei, Serghei Marghiev s-a clasat pe locul 3, cu rezultatul 72,30 metri. Pe podium a urcat și Dimitriana Surdu la aruncarea greutății. Ea a ocupat locul 2, cu rezultatul 17,36 metri.

Moldova a fost reprezentată la Campionatul Balcanic de 24 de sportivi. Pentru cei mai buni urmează Campionatul European de la Berlin, care va începe pe 6 august.

Sursa: www.ipn.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Municipiu
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
23327 locuitori
Logo

Municipiul Comrat este capitala unităţii teritoriale autonome Găgăuzia din Republica Moldova. Amplasat în partea de sud a republicii, în valea rîului Ialpugul-Mare, municipiul Comrat este situat la o distanţă de 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia municipiului constituie 23327 locuitori. Data primei atestări documentare a oraşului Comrat este incertă. Localitatea a apărut la hotarul secolelor XVIII şi XIX, iar în 1819 autorităţile ruse colonizau  satul cu bulgari şi alte naţionalităţi venite de peste Dunăre.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.