28 mai 2012, 09:52 Sport views 3613
28 mai 2012, 09:52 Sport views 3613

Un meci cu un rezultat nedorit pentru Lucian Bute, moldoveanul din Galați

Boxerul Lucian Bute, moldoveanul originar din Pechea, județul Galați (Moldova, România) a disputat un meci cu britanicul Carl Froch la   Nottingham, însă a fos învins în repriza a cincea şi a pierdut centura de campion mondial IBF la categoria supermijlocie, deţinută de Bute din 2007.

Astfel, Bute a suferit prima sa înfrîngere la profesionişti, în meciul în care îşi punea pentru a zecea oară în joc titlul mondial. Amintim că Bute are 30 de victorii la profesionişti (24 prin KO) şi un eşec.

Fostul campion mondial la box profesionist Leonard Doroftei a declarat că Lucian Bute, învins prin KO de britanicul Carl Froch, a fost victima celor din anturajul său, care nu i-au atras atenţia că nu este atît de valoros pentru un meci cum a fost cel de sîmbătă, de la Nottingham.

Revanşa va avea loc la Montreal, cînd Bute va încerca să-şi recucerească centura IBF.

 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1706
Populația:
263 locuitori

Şoltoaia este un sat din cadrul comunei Ciolacu Nou, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Fălești și la 113 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 263 de oameni. Satul Şoltoaia a fost menționat documentar în anul 1706.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.