16 noiembrie 2018, 11:45 Sport views 13037
Doi moldoveni au ajuns în semifinala Campionatului Europei
16 noiembrie 2018, 11:45 Sport views 13037

Doi moldoveni au ajuns în semifinala Campionatului Europei

Dumitru Galagoţ, care evoluează în categoria de greutate de 64 kg, după victoriile obţinute în faţa unui polonez şi a unui irlandez, mîine se va întîlni cu un englez pentru a-şi disputa accesul în finală.

Victor Carapcevschi (75 kg), care a învins un polonez și un belgian, asigurîndu-şi medalia de bronz, va lupta cu un boxer din Slovacia.

Vasile Belous (69 kg), care a învins un sportiv german, a pierdut în lupta pentru semifinală în faţa gazdei – unui sportiv spaniol – încheind competiţia pe locul V.

În luptele de start, Dorin Bucşa (60kg.) a pierdut în faţa unui sportiv englez, iar Alexei Zavatin (+ 91 kg) a fost învins de un boxer croat.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

box , Campionat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1492
Populația:
476 locuitori

Bursuc este un sat din cadrul comunei Japca, raionul Floreşti. Localitatea se află la o distanţă de 70 km de oraşul Florești şi la 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 476 de oameni. Satul Bursuc a fost menționat documentar în anul 1492.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.