20 martie 2019, 19:30 Sport views 11489
Diplome de onoare pentru medaliații Campionatului European de Box U22 (Foto)
20 martie 2019, 19:30 Sport views 11489

Diplome de onoare pentru medaliații Campionatului European de Box U22 (Foto)

Secretarul de stat al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Radu Rebeja, i-a primit în vizită pe sportivii Dorin Bucșa și Alexandru Paraschiv, medaliați cu argint și bronz la Campionatului European de Box Under – 22.

Rebeja, i-a felicitat pe sportivi și pe antrenori dorindu-le succese remarcabile în continuare. Pentru rezultatele deosebite obținute la Campionatului European de Box Under – 22, precum și pentru promovarea imaginii Republicii Moldova pe arena sportivă internațională, oficialul le-a înmînat sportivilor diplomele de onoare ale Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Amintim că în perioada 7-18 martie, în orașul Vladikavkaz, Federația Rusă, a avut loc Campionatul European de Box Under – 22, la care au participat 35 de țări.

Republica Moldova a fost reprezentată de 8 boxeri. Dorin Bucșa (cat. 60 kg) a obținut medalia de argint, iar Alexandru Paraschiv (cat. 64 kg) a cucerit medalia de bronz.

 


Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

medalie , box , diploma

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1840
Populația:
2003 locuitori

Caşunca este un sat şi comună din raionul Floreşti. Caşunca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Florești și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2003 oameni. Satul Caşunca a fost înființat în anul 1840.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.