04 februarie 2013, 10:09 Sport views 6306
04 februarie 2013, 10:09 Sport views 6306

Pavel Cebanu a fost reales Preşedinte FMF


Foto: trm.md

Pavel Cebanu a fost reales în funcţia de preşedinte al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal (FMF). Acesta a fost votat de către 178 de membri ai federaţiei din cei 201 prezenţi la scrutin.

După ce Radu Rebeja, cel de-al doilea candidat la post a fost exclus din concurs, deoarece a adunat un număr insuficient de voturi, Cebanu a rămas singurul candidat pentru şefia FMF, relatează trm.md.

În cadrul alegerilor a avut loc un incident. Valeriu Reniţă, preşedintele onorific al clubului „Sfntul Gheorghe" a încercat să ia cuvîntul la tribuna centrală, însă a fost bruscat, iar un invitat a aruncat în el o sticlă cu apă.  Anterior Reniţă acuzînd actuala conducere a FMF, de corupţie.
 
Pavel Cebanu este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni fotbalişti ai R. Moldova. În anul 2003, el a fost inclus în lista de aur a fotbalului european, pentru meritele din perioada în care a jucat la Nistru - Chişinău, între anii 1972-1986. Cebanu conduce fotbalul moldovenesc din februarie 1997. 

Cuvinte cheie:

federatia de fotbal , Moldova , alegeri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1527
Populația:
534 locuitori

Găureni este un sat din cadrul comunei Zîmbreni, raionul Ialoveni. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Ialoveni și la 32 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 534 de oameni. Satul Găureni a fost menționat documentar în anul 1527.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.