20 martie 2013, 12:00 Sport views 3631
20 martie 2013, 12:00 Sport views 3631

Moldovenii Radu Albot şi Maxim Dubarenco au urcat în clasamentul ATP

Preşedintele federaţiei naţionale de tenis, Marina Tauber, a comentat astăzi într-o conferinţă de presă, evoluţiile meritorii din ultimul timp, ascensiunea în clasamentul ATP (Asociaţia de Tenis Profesionistă), a lui Radu Albot şi Maxim Dubarenco, relatează MOLDPRES.

”Evoluţiile meritorii ale lui Radu Albot şi Maxim Dubarenco insuflă mult optimism în ajunul meciului din Cupa Davis cu selecţionata Bosniei, programat pentru începutul lunii viitoare. Este, sper, un semn de bun augur”, a spus ea.

Cel mai bun tenisman moldovean, Radu Albot, a urcat comparativ cu luna precedentă 13 poziţii în clasamentul ATP, dat publicităţii ieri. El ocupă în prezent locul 222. Ascensiunea se datorează victoriilor repurtate recent la turneele internaţionale de la Antalya (Turcia). Cel mai bun loc ocupat de el a fost 214 în august 2012.

Cel mai tînăr jucător moldovean de tenis aflat în clasamentul ATP, Maxim Dubarenco a urcat 34 de poziţii în ierarhia mondială şi ocupă locul 477.

Aceasta este cea mai bună clasare din cariera tenismanului. În ultimele trei săptămîni, Maxim Dubarenco a cucerit trei trofee la turneele Futures desfăşurate în oraşul ucrainean Cerkassî.

Cuvinte cheie:

sport , tenis , Campionat , campion , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1769
Populația:
1235 locuitori

Harmaţca este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Harmaţca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Dubăsari și la 78 km de Chișinău. Populaţia satului Harmaţca alcătuia 1235 de oameni în anul 2011. Satul Harmațca a fost menționat documentar în anul 1769.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.