03 aprilie 2013, 17:04 Sport views 5966
03 aprilie 2013, 17:04 Sport views 5966

Moldoveanul Sergiu Ciobanu a ajuns al doilea în semimaratonul Irlandei de Nord

Alergătorul moldovean Sergiu Ciobanu a ocupat locul doi la semimaratonul, care a avut loc pe 30 martie, în orașul irlandez Omag, relatează Novosti-Moldova cu referire la serviciul de presă al Federației de Atletism din Moldova.

Discipolul lui  Valentine Sîtnic, în ciuda frigului și condițiilor meteo, a reușit să parcurgă distanța în 1 oră 5 minute și 11 secunde. În cursă au participat 1600 de sportivi.

Anul trecut Ciobanu a cîștigat acest concurs, stabilind un record al traseului și înregistrînd unul dintre cele mai bune rezultate din istoria programului.

Competiția din Irlanda de Nord a devenit una dintre etapele de pregătire a concetățeanului nostru pentru Campionatul Mondial de Atletism care va avea loc în luna august la Moscova.

Cuvinte cheie:

sport , Campionat , campion , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1618
Populația:
2655 locuitori

Slobozia-Duşca este un sat şi comună din raionul Criuleni. Slobozia-Duşca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Criuleni și la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2655 de oameni. Satul Slobozia-Duşca a fost menționat documentar în anul 1618 cu denumirea Caliceni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.