28 mai 2022, 13:15 Sport views 2666
Vadim Dimitrov s-a oprit la un pas de o medalie la Campionatul European de Taekwondo
28 mai 2022, 13:15 Sport views 2666

Vadim Dimitrov s-a oprit la un pas de o medalie la Campionatul European de Taekwondo

Vadim Dimitrov a ocupat locul cinci la Campionatul European de Taekwondo, desfășurat la Manchester în perioada 19-22 mai, la care au participat 350 de sportivi din 37 de țări. Vadim Dimitrov s-a oprit la un pas de o medalie, pierzând în sferturi în fața unui sportiv din Croația, transmite Noi.md. Sportivul moldovean a mulțumit tuturor celor care l-au susținut și s-au îngrijorat pentru el.

"„Nu pot să spun că sînt mulțumit de rezultat, dar pot spune cu siguranță că este firesc și nu am nicio pretenție față de mine însumi, din moment ce am evoluat cu toată dăruirea!”, a scris Vadim Dimitrov pe pagina sa de pe rețeaua de socializare.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
169 locuitori

Afanasievca este un sat din cadrul comunei Crasnîi Vinogradari din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Dubăsari și la 65 km de Chișinău. Populaţia satului Afanasievca alcătuia 169 de oameni în anul 2011. Satul Afanasievca a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.