14 septembrie 2022, 10:30 Sport views 1351
Biletele la meciul FC Sheriff-Manchester United procurate de pe site-uri neautorizate, nevalide
Foto: facebook.com/FootballClubSheriff
14 septembrie 2022, 10:30 Sport views 1351

Biletele la meciul FC Sheriff-Manchester United procurate de pe site-uri neautorizate, nevalide

Federația Moldovenească de Fotbal atenționează cetățenii să nu procure bilete pentru meciul FC Sheriff – Manchester United de pe site-uri de anunțuri de la persoane neautorizate.

FMF spune că acestea sînt nevalide.

„Achiziționînd un astfel de bilet NU VEȚI AVEA acces pe stadion și veți pierde banii.

Pentru a nu cădea pradă escrocilor, vă informăm că:

Accesul la meci se va face doar în baza prezentării unui act de identitate în ORIGINAL (buletin, permis de conducere sau certificat de naștere pentru persoanele minore). Copiile sau fotografiile actelor nu vor fi acceptate.

Fiecare bilet este unic și conține informații precum Numele/Prenumele sau IDNP-ul posesorului de bilet. Aceste date trebuie să coincidă cu datele din actul de identitate, în caz contrar nu veți avea acces pe stadion.

Comercializarea biletelor către alte persoane este considerată escrocherie și poate fi investigată conform legislației în vigoare.

Dacă ați văzut un anunț, mesaj sau postare despre comercializarea biletelor la meciul FC Sheriff – Manchester United, vă rugăm să ne contactați cu un mesaj pe Facebook sau Instagram”, spune FMF.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

bilete , meci , Sheriff , Manchester United , Zimbru

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1610
Populația:
1067 locuitori

Văscăuți este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţil Octiabriscoe și Făgădău. Localitatea Văscăuți este situată la distanța de 34 km de orașul Florești și la 120 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1067 locuitori. Prima atestare a satului Văscăuți din ținutul Soroca datează din anul 1610.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.