25 ianuarie 2023, 15:05 Sport views 933
Turneu de futsal în memoria fostului fotbalist Sergiu Sandu
25 ianuarie 2023, 15:05 Sport views 933

Turneu de futsal în memoria fostului fotbalist Sergiu Sandu

La Căușeni s-a desfășurat un turneu de futsal în memoria fostului fotbalist al echipei Sinteza Căușeni, Sergiu Sandu.

La competiție au participat trei echipe alcătuite din copii născuți în anii 2009-2010ale școlii de fotbal din Căușeni, inclusiv una din filiala din satul Constantinovca.

Cîștigătoare a devenit echipa antrenată de Vadim Luchian, care s-a împus în ambele meciuri. Locul doi a fost ocupat de formația lui Dmitri Didilica, iar pe locul trei - echipa lui Stepan Custurov.

Laureații competiției au primit medalii și cadouri din partea organizatorilor. La festivitatea de premiere au participat președintele Asociației de fotbal din Căușeni, Nicolae Sandu, membrii Biroului Executiv ARF Căușeni, Vadim Luchian și Elena Railean, antrenori și spectatori.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

futsal , turneu , Căușeni

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:
Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1670
Populația:
3516 locuitori

Opaci este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Opaci este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Căușeni și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3516 oameni. Satul Opaci a fost menționat documentar în anul 1670.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.