04 iulie 2023, 12:00 Sport views 1391
În premieră, un moldovean a cîștigat un turneu mondial de poker
04 iulie 2023, 12:00 Sport views 1391

În premieră, un moldovean a cîștigat un turneu mondial de poker

Pavel Pleșuv este primul moldovean care cîștigă competiția World Series of Poker, organizată anual în orașul Paradise din Nevada. Tînărul a cucerit prima sa brățară pentru el și pentru Republica Moldova.

Cu toate că este pentru prima dată cînd un reprezentant al țării noastre reușește o asemenea victorie, Pavel Pleșuv a obținut rezultate remarcabile și în edițiile anterioare ale turneului, transmite Noi.md cu referire la diez.md.

Odată cu această victorie, moldoveanul și-a asigurat cel mai mare cîștig cash live de pînă acum. Pavel Pleșuv a depășit alți 10.429 de participanți în cinci zile pentru a revendica cea mai mare parte din fondul de premii alocat pentru competiție de 13.905.360 de dolari. Drept urmare, acesta a încasat suma de 1.201.564 de dolari.

„Este foarte frumos să cîștig prima mea brățară într-un domeniu atît de mare și pentru o sumă atît de mare. Se simte uimitor”, a declarat Pavel Pleșuv pentru PokerNews.

Pavel a venit și cu un mesaj încurajator în urma victoriei pe care a obținut-o: „Continuă să studiezi și să crezi în visurile tale. Urmează-ți pasiunea și nu lăsa ca rezultatele să-ți afecteze viața prea mult. Poți vedea o mulțime de lucruri bune, chiar și atunci cînd ai parte de înfrîngeri”.

În interviul oferit pentru PokerNews, tînărul a menționat că banii cîștigați îi va investi în procurarea unei case, își va plăti taxele, va susține Ucraina, oamenii care au nevoie și va petrece alături de prieteni și familie.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

turneu , poker

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
932 locuitori

Măgurele este un sat şi comună din raionul Ungheni. Măgurele este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Ungheni și la 98 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 932 de oameni. Satul Măgurele a fost menționat documentar în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.