24 iulie 2013, 10:36 Sport views 9666
24 iulie 2013, 10:36 Sport views 9666

Moldovenii, cîştigătorii etapei a treia la campionatul Ucrainei de autocross


Foto: publika.md

Moldovenii fac legea în Ucraina! Piloţii echipei RVD Master Cross au cîştigat toate cursele la care au participat în cadrul etapei a treia a Campionatului Ucrainei de autocross, informează publika.md. După acest succes, echipa din Moldova a urcat pe primul loc în clasamentul general, iar piloţii spun că au şanse mari să cîştige titlul.

Piloţii Roman Hîncu şi Igor Cardaşciuc s-au impus în clasele de automobile, iar Serghei Losi a reuşit să cîştige două probe ale clasei buggy. După aceste succese, piloţii moldoveni sunt lideri în clasele la care concurează, iar echipa din Moldova a urcat pe primul loc în clasamentul general al competiţiei.

"În disciplina dată, în autocross, suntem mult mai buni. Tradiţional, autocross-ul este într-o dezvoltare mai avansată la noi. Ucrainenii în ultimele trei etape au cedat", a spus pilotul RVD Master Cross Moldova, Roman Hîncu.

Echipa din Moldova domină în Ucraina chiar la debutul în competiţia din ţara vecină.

"Anul acesta a apărut o companie cu capital ucrainean care a devenit sponsorul nostru şi una din condiţiile lor a fost să participăm în campionatul Ucrainei. Au mai rămas trei etape, dar deja avem şanse de 80 la sută să cîştigăm campionatul", a mai spus Roman Hîncu. 

Următoarea etapă a Campionatului Ucrainei la autocross, a patra, va avea loc pe 24 şi 25 august, la Vinniţa. În total, sunt programate şase runde.

Cuvinte cheie:

Ucraina , autocros , victorie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1805
Populația:
1209 locuitori

Ialpujeni este un sat și comună din raionul Cimișlia. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Cimișlia și la 72 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1209 oameni. Satul Ialpujeni a fost menționat documentar în anul 1805.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.