11 iunie 2020, 17:35 Sănătate views 4776
De ce tace Ministerul Sănătății?
11 iunie 2020, 17:35 Sănătate views 4776

De ce tace Ministerul Sănătății?

Locuitorii Moldovei sînt îngrijorați de dinamica răspîndirii COVID-19 și așteaptă explicații mai detaliate din partea comisiei guvernamentale pentru sănătatea publică și a Ministerului Sănătății cu privire la situația actuală și perspectivele de dezvoltare ulterioară a evenimentelor, transmite Noi.md.

"Întrebare pentru Comisia Guvernamentală pentru sănătatea publică. De ce tăceți? Ce nu facem corect? Unde am greșit? Ministerul Sănătății, spuneți-ne unde sînt focarele, care sînt cele mai frecvente cazuri de transmisie? Nu tăceți!", a scris pe pagina sa de socializare prezentatoarea TV, Elena Levițkaia-Pahomova.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1902
Populația:
1278 locuitori

Grigoreşti este un sat din cadrul comunei Alexăndreni, raionul Sîngerei. Localitatea este situată pe malul stîng al rîului Răut, la 43 km de oraşul Sîngerei şi la 151 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1278 de oameni. Satul Grigorești a fost întemeiat în anul 1902.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.