20 ianuarie 2024, 12:00 Sănătate views 1374
Serghei Banari, despre boala X:
20 ianuarie 2024, 12:00 Sănătate views 1374

Serghei Banari, despre boala X: "Este vorba despre bani. Orice vaccin trebuie respins”

"Boala X", pentru o pandemie de care Organizația Mondială a Sănătății a îndemnat lumea să se pregătească, este despre bani, iar toți oamenii raționali, în special tinerii care vor să aibă copii, trebuie să respingă orice tip de vaccinuri împotriva unei infecții inventate a unui virus inexistent.

O astfel de opinie a exprimat politologul, economistul și omul de afaceri Serghei Banari, în cadrul emisiunii "По фактам" cu Iulia Fedorova, relatează Noi.md.

El a menționat că "Boala X" este mai mult o poveste economică decît una științifică, îndemnînd oamenii să caute informații despre așa-numitul "club select" - Good Club, din care face parte Bill Gates, precum și să studieze cu atenție biografia actualului șef al Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Ghebreyesus, care a fost angajatul său și a primit un salariu de la acesta.

"Știm din cunoscutul interviu al lui Bill Gates că a investit 20 de miliarde de dolari în dezvoltarea de vaccinuri, dar a cîștigat 200 de miliarde de dolari. Despre aceasta este vorba. Despre bani. Eu nu știu ce se va întîmpla, nu știu cum se va întîmpla. Nu știu cînd vor începe. Pe orice persoană rațională, în special pe tinerii care vor să aibă copii, îi sfătuiesc categoric, indiferent de orice șantaj, să respingă orice tip de vaccin împotriva infecției inventate cu un virus inexistent", a declarat Serghei Banari.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

boala X , Sergiu Banari , bani , vaccin

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
22 locuitori

Vadul-Leca Nou este un sat din cadrul comunei Căzăneşti, raionul Teleneşti. Localitatea este situată la distanța de 40 km de orașul Telenești şi la 86 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 22 de oameni. Satul Vadul-Leca Nou a fost întemeiat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.