Mergi spre compartimentul: Teatrul
08 februarie 2016, 17:05 Teatrul views 7424
În premieră!
08 februarie 2016, 17:05 Teatrul views 7424

În premieră! "Prințesa Lia salvează împărăția" (Foto)

În seara zilei de 4 februarie, curent, la Teatrul Național "Mihai Eminescu", a avut loc premiera spectacolului pentru copii "Prințesa Lia salvează împărăția", care a marcat revenirea în teatru a actriţei Nelly Cozaru în rol de regizoare a noii producții scenice.

Spectacolul a fost realizat după piesa lui Dumitru Crudu - „O bătrână de 11 ani", iar în distribuție se regăsesc actorii Diana Decuseară, Dumitru Stegărescu, Iurie Focșa, Ninela Caranfil, Olga Guțu-Cucu, Vladimir Cobasnean, Victor Drumi, Constantin Adam, Iurie Negoiță, Sergiu Borș.

La premiera a fost prezentă Monica Babuc, ministrul Culturii, care la finalul spectacolului a felicitat întreaga echipă de creație pentru spectacolul prezentat, urând realizarea în continuare a producțiilor scenice și atingerea de noi performanțe de către Teatrul Național "Mihai Eminescu".

Sursa: mc.gov.md

Cuvinte cheie:

teatru , copii , premiera

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1710
Populația:
345 locuitori

Balinţi este un sat din cadrul comunei Iarova, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Soroca și la 200 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 345 de oameni. Satul Balinți a fost menționat documentar în anul 1710.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.