Mergi spre compartimentul: Teatrul
17 martie 2020, 17:30 Teatrul views 3026
Teatrul de Operă și Balet „Maria Bieșu” va face un concert online
17 martie 2020, 17:30 Teatrul views 3026

Teatrul de Operă și Balet „Maria Bieșu” va face un concert online

Concertul de Gală din cadrul Festivalului Internațional de Operă și Balet „Maria Bieșu”, planificat pentru ziua de azi, la ora 18.00, va fi difuzat online, în condițiile în care evenimentele publice, inclusiv concertele, au fost sistate, din cauza pericolului de răspîndire a coronavirusului.

„Marți, 17 martie, ora 18:00, aveți ocazia să urmăriți online Concertul de Gală din cadrul Festivalului Internațional de Operă și Balet „Maria Bieșu” 2018”, au anunțat organizatorii pe rețelele de socializare.

La concert vor participa: Andrei Jilihovschi, Mihail Dogotari, Igor Țurcanu, Ragaa Eldin, soliștii și corul Teatrului de Operă și Balet „Maria Bieșu”. Invitații speciali ai serii sînt Valentina Nafornița și Juan Diego Florez.

Urmăriți detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Sursa: tv8.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
611 locuitori

Cogîlniceni este un sat şi comună din raionul Rezina. Satul are o suprafaţă de circa 0.79 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 4.27 km. Cogîlniceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Cogîlniceni este aşezat pe partea stîngă a rîuleţului Cogîlnic, de unde vine  şi numele localităţii. Cogîlniceni este situat la o distanţă de 25 km de oraşul Rerzina şi la 73 km de Chișinău.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.