Mergi spre compartimentul: Teatrul
28 noiembrie 2012, 09:41 Teatrul views 6336
28 noiembrie 2012, 09:41 Teatrul views 6336

Teatrul Municipal de Păpuşi “Guguţă” a împlinit 20 de ani de la fondare

20 ani de activitate. Această frumoasă vîrstă a împlinit la 27 noiembrie, Teatrul Municipal de Păpuși ”Guguță”. Evenimentul a fost marcat cu un spectacol de zile mari cu genericul „În lumea lui „Guguţă”. În această zi, zeci de copii iubitori de teatru au vrut să fie alături de actorii şi eroii săi preferaţi.

„20 de ani – nici prea mult, nici prea puţin, suficient însă pentru a educa şi creşte spiritual mai multe generaţii de copii”, a menţionat pentru NOI.md, directoarea teatrului Gabriela Lungu.

Potrivit ei, cu ocazia frumoasei aniversări, teatrul a pregătit un repertoriu deosebit pentru perioada 27 noiembrie - 1 decembrie. În scenă vor fi montate aşa spectacole ca: „Puişorul Cu-cu-liţă”, „La moara cu plăcinte”, " Făcătorii destinului" şi "Prinţesa broască". Începutul – la ora 11:00.

Este de remarcat că Teatrul Municipal de Păpuşi „Guguţă” este deţinător al mai multor premii şi trofee la cele mai prestigioase Festivaluri Naţionale şi Internaţionale din România, Rusia, Franţa, Belgia, Bulgaria, Taiwan şi altele.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

teatru , papusa , aniversarea

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1601
Populația:
445 locuitori

Ştiubeieni este un sat din cadrul comunei Vasileuţi, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Rîșcani și la 187 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 445 de locuitori. Satul Știubeieni a fost menționat documentar în anul 1601.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.