Mergi spre compartimentul: Meşteşuguri populare
26 octombrie 2017, 11:45 Meşteşuguri populare views 15279
O tînără din Nisporeni confecționează veselă personalizată și bijuterii din argilă (Foto)
26 octombrie 2017, 11:45 Meşteşuguri populare views 15279

O tînără din Nisporeni confecționează veselă personalizată și bijuterii din argilă (Foto)

Nina Ulinici din Nisporeni confecționează veselă personalizată. Tînăra în vîrstă de 28 de ani, de cîțiva ani confecționează bijuterii din argilă, dar în această vară i-a venit ideea să personalizeze vesela.

„Odată ce ai o inimă de copil în casă, ești motivat să creezi ceva special și pentru el", spune Nina. Astfel, au apărut și primele obiecte personalizate. Tehnica a învățat-o din internet. Și tot împodobește ba linguri, ba furculițe, ba cești și farfurii de tot felul, scrie expresul.md.

Clientul este cel care își alege obiectul ce și-l dorește personalizat, textura, culoarea, iar Nina se străduie să-i îndeplinească toate dorințele.

Despre noua sa pasiune a scris pe pagina sa de facebook Nina's Handmade, iar comenzile nu au întîrziat să apară. Are suficiente, și de bijuterii, și de veselă personalizată. În ceea ce privește prețul lucrărilor, la bijuterii variază între 25 și 100 de lei, iar la veselă – între 120 și 250 lei.

Nina Ulinici a absolvit Facultatea de litere a Universității Libere Internaționale din Moldova. Împreună cu soțul, au deschis, în 2013, un Centru de studiere a limbii engleze la Nisporeni. Dînsa mai este și voluntară în mai multe organizații din Republica Moldova, dar și de peste hotare.

Sursa: stirilocale.md

Cuvinte cheie:

Nisporeni , Meșteșug

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1624
Populația:
332 locuitori

Cheltuitori este un sat din cadrul comunei Tohatin, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 4 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 332 de oameni. Satul Cheltuitori a fost menționat documentar în anul 1624.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.