Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
20 mai 2015, 15:02 views 10653
Sesiune foto cu balerine la Orheiul Vechi (Foto)
20 mai 2015, 15:02 views 10653

Sesiune foto cu balerine la Orheiul Vechi (Foto)

Inițiativa TFP Group îi aparține Annei Dema, care vrea să dezvolte comunitatea de fotografie din Moldova, să adune sub aceeași umbrelă fotografi, modele, stiliști sau make-up artiști și să creeze proiecte fotografice interesante.

TFP Group susține dezvoltarea fotografiei artistice în Republica Moldova, își pune ca scop dezvoltarea membrilor comunității, motivarea membrilor comunității să creeze proiecte fotografice interesante și, în același timp, susținerea proiectelor frumoase deja existente.

Comunitatea caută fotografi și modele care să poată lucra voluntar în numele artei.

Prima escapadă a comunității a fost la Orheiul Vechi, unde comunitatea a realizat mai multe proiecte fotografice, unul din ele a fost sub coordonarea Ekaterinei Kuiat, care a încercat să pună balerinele în mediul natural de la Orheiul Vechi.

Anna Dema invită orice persoană doritoare să facă parte din comunitate (fotograf, model, stilist sau artist make-up), pentru a susține arta fotografică din Republica Moldova. Grupul îl găsiți aici: TFP Group.

Mai jos vedeți ce a ieșit din proiectul cu balerine:

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

Moldova , dezvoltare , proiect , balet , fotografie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1884
Populația:
814 locuitori

Pervomaiscoe este un sat şi comună din raionul Drochia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sergheuca și Pervomaiscoe. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Drochia și la 191 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 814 oameni. Satul Pervomaiscoe a fost menționat documentar în anul 1884.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.