Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
03 noiembrie 2015, 15:31 views 8567
Tabăra de toamnă «EduCamp» la Vadul-lui-Vodă
03 noiembrie 2015, 15:31 views 8567

Tabăra de toamnă «EduCamp» la Vadul-lui-Vodă

La 24-30 octombrie 2015, în or. Vadul-lui-Vodă a fost organizată Tabăra de toamnă EduCamp pentru cadrele didactice și manageriale din învăţămîntul general. Evenimentul s-a desfășurat sub patronatul Ministerului Educației cu suportul Agenției Coreene pentru Cooperarea Internațională și ATIC, în cadrul Proiectului Smart Classroom (Clasă Inteligentă).

La Tabăra de toamnă EduCamp au participat 22 de instituții de învățământ preuniveristar din țară, reprezentante de director și un cadru didactic.

Tabăra a avut drept scop consolidarea capacităților manageriale ale cadrelor de conducere din învăţămîntul general și promovarea metodelor inovative de predare-evaluare și administrare a școlilor din țară.

Participanții au avut posibilitatea, în funcție de domeniul de activitate, timp de 7 zile să participe la ateliere de lucru, ore de instruire, sau să organizeze cercuri de discuții.

Domeniile de instruire vizate în cadrul taberii au fost Managementul financiar, (accent pe bugetarea pe program) Managementul proiectelor (scrierea proiectelor), PR și Comunicare (comunicare digitală), Inovație (sisteme de mentorat și dezvoltare profesională în cadrul instituției) și Leadership educațional.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

tabără

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1479
Populația:
2783 locuitori

Moleşti este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Moleşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Ialoveni și la 32 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2783 de oameni. Satul Moleşti a fost menționat documentar în anul 1479.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.