Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
30 martie 2017, 15:40 Bucate din carne de oaie şi de miel views 3417
Un concurs de fotografie a fost lansat la Cimişlia
30 martie 2017, 15:40 Bucate din carne de oaie şi de miel views 3417

Un concurs de fotografie a fost lansat la Cimişlia

Mai mulţi fotografi amatori din raionul Cimişlia au fost antrenaţi într-un concurs, desfăşurat în premieră de Consiliul raional, cu genericul „CIMISHOOTING – Vînează Cimișlia în imagini". Participanţii vor trebui să-şi prezinte lucrările pînă pe data de 8 mai.

Potrivit organizatorilor, vor fi apreciate cele mai reuşite şi neobişnuite imagini ce vor reflecta viaţa, activitatea, localităţile şi atracţiile raionului.

Totodată, vor fi acceptate şi lucrările fotografilor care dispun de arhive personale, cu poze realizate chiar şi în secolul trecut. Astfel, autorităţile şi-au propus să „promoveze fotografii talentaţi şi să păstreze identitatea vizuală în timp a raionului Cimişlia", indică gazetadesud.md.

Lucrările participanţilor vor fi expuse în cadrul unui vernisaj, prezentat la Expoziţia-tîrg „Parada florilor". Evenimentul urmează să fie organizat la Cimişlia în luna mai, pentru a patra oară, şi care a reuşit să ajungă deja o carte de vizită a localităţii.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

Cimișlia , concurs , fotografie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1610
Populația:
979 locuitori

Parcani este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Parcani și Voloave. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Soroca și la 150 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 979 de oameni. Satul Parcani a fost menționat documentar în anul 1610.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.