Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
08 iulie 2017, 14:40 Artele plastice views 6488
Zeci de kilograme de brînzeturi expirate în bucătăriile a două tabere de odihnă
08 iulie 2017, 14:40 Artele plastice views 6488

Zeci de kilograme de brînzeturi expirate în bucătăriile a două tabere de odihnă

Zeci de kilograme de brânzeturi și carne expirate în bucătăriile a două tabere de odihnă din raionul Ungheni. Asta au găsit inspectorii pentru siguranţa alimentelor din regiune. În plus, produsele nu aveau nici acte de proveniență.

Şi unul dintre distribuitori de produse alimentare a fost prins că nu respecta normele sanitare. Atunci când a venit să aducă provizii, a dat nas în nas cu inspectorii.

Aceştia din urmă au stabilit că alimentele erau transportate în condiții insalubre. Brânzeturile erau aduse în comun cu carnea și nu era asigurată o limită de temperatură pentru produsele ușor alterabile.

Iar cei care trebuiau să descarce marfa nu purtau haine speciale și nu aveau certificate medicale.

Operațiunile ANSA au durat o săptămână întreagă, timp în care s-au efectuat controale inopinate în nouă puncte care s-au soldat cu două procese-verbale.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

Ungheni , tabără , produse

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:

Populația:
3108 locuitori

Trinca este un sat şi comună din raionul Edineţ. Trinca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat pe rîul Drăghiște, la 25 km de orașul Edineț și la 40 de km de stația de cale ferată Lipcani. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3108 oameni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.