Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
23 decembrie 2013, 16:19 views 8351
23 decembrie 2013, 16:19 views 8351

Primarul de Chișinău este nemulțumit de instalarea camerelor de supraveghere

Foto: tv7.md

Primarul capitalei, dar și pretorii de sector se arată nemulțumiți, de modul în care sînt amplasați pilonii de care sînt fixate camerele de supraveghere a traficului rutier. Subiectul a fost pus în discuție în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei.

Potrivit funcționarilor, mulți dintre piloni nu au fost amplasați corect, iar antreprenorul care efectuează lucrările nu s-a conformat cerințelor Primăriei.

„Nu înțeleg de ce trebuiau acești piloni, pentru că puteau fi amplasate camerele video și pe stîlpii existenți. Modul în care stau lucrurile nu e în regulă. Unii colegi nici nu știu ce se întîmplă în oraș cu acești piloni. Cine este acest antreprenor care admite așa ceva?", a întrebat indignat Dorin Chirtoacă.

„Adică cei care ne vînd camerele, ne vînd și stîlpii. Da, bogdaproste! Era aşa o vorbă în perioadă sovietică - „dacă vrei să iei o carte bună, trebuie să iei și cinci proaste", a spus primarul.

Edilul a cerut pretorilor să se adreseze MAI, dar și antreprenorului pentru a coordona procesul de instalare al pilonilor în sectoarele capitalei. Chirtoacă n-a ezitat să critice modul în care a fost conceput acest proiect.

Sursa: tv7.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , localitati , primaria

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1629
Populația:
3063 locuitori

Danu este un sat şi comună din raionul Glodeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Nicolaevca, Danu, Camencuţa. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Glodeni și la 177 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 3063 de oameni. Satul Danu a fost menționat documentar în anul 1629.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.