Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
21 mai 2014, 09:39 views 10051
„Apă-Canal Chișinău”: Societatea a fost indusă în eroare
Foto: nmb.md
21 mai 2014, 09:39 views 10051

„Apă-Canal Chișinău”: Societatea a fost indusă în eroare

Mai multe surse mass-media au difuzat informaţii precum că aproximativ 20 de blocuri din capitală ar fi fost deconectate de la alimentarea cu apă din cauza datoriilor acumulate. De asemenea, s-a relatat că în această săptămînă furnizorul „Apă-Canal Chișinău" intenţionează să deconecteze pentru acelaşi motiv alte cîteva blocuri. Această situaţie a fost comentată pentru NOI.md de către şeful Direcţiei relaţii cu consumatorii a companiei, Vladimir Mocreac.

„Societatea a fost indusă în eroare. «Apă-Сanal Сhișinău» nu a deconectat pe nimeni. Este vorba doar de unele deconectări izolate în trei blocuri. Dimpotrivă, din septembrie curent, cînd va intra în vigoare Legea privind serviciul public de alimentare cu apă şi canalizare, «Apă-Сanal Сhișinău» va înceta să deconecteze blocuri şi va contacta doar administratorii de blocuri privind datoriile unor apartamente aparte. Din septembrie, datornicii vor fi sancţionaţi cu penalităţi pentru fiecare zi neachitată. Mărimea acesteia va fi calculată de Banca Naţională", a conchis Vladimir Mocreac.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , apa , servicii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1490
Populația:
2359 locuitori

Crasnoarmeiscoe este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Tălăiești și Crasnoarmeiscoe. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Hîncești și la 67 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2359 de locuitori. Satul Crasnoarmeiscoe a fost menționat documentar în anul 1490 cu denumirea Tălăiești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.