Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
20 noiembrie 2014, 12:25 views 11266
Retinere cu mascati in centrul capitalei (FOTO)
Foto: protv.md
20 noiembrie 2014, 12:25 views 11266

Retinere cu mascati in centrul capitalei (FOTO)

Un barbat din Nisporeni a fost incatusat in plina strada de catre mascatii de la Fulger fiind vizat intr-un dosar deschis pentru trafic de droguri. Masina in care se afla acesta a fost perchezitionata, iar acolo, oamenii legii sustin ca au gasit heroina.

Retinerea a avut loc in aceasta dupa amiaza pe strada Alexandru cel Bun din capitala. Suspectul, originar din Nisporeni povesteste ca a iesit din interprinderea Registru unde urma sa-si perfecteze pasaportul si s-a urcat la volan cand a auzit focuri de arma, iar mascatii l-au scos din masina.

"-De ce ati fost retinut? -Nu stiu, nu am ideie. Nu am nimic ce ascunde. Eu am intrat, mi-am facut pasaportul si cand am iesit m-am trezit jos."

In masina acestuia de marca BMW cu numere transnistriene, oamenii legii sustin ca au gasit doua placute de inmatriculare cu numere de Edinet si cateva folii de staniol in care era heroina si 3500 de lei.

Potrivit procurorilor, barbatul ar face parte dintr-o grupare specializata in trafic de droguri, care era monitorizata de mai mult timp, iar acesa este primul membru retinut. Oamenii legii nu au dat foarte multe detalii insa au spus ca urmeaza sa-i identifice si pe ceilalti membri.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

politia , Chisinau , droguri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
1966 locuitori

Baimaclia este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Surchiceni și Baimaclia. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Căușeni și la 65 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1966 de oameni. Satul Baimaclia a fost menționat documentar în anul 1770.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.