Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
26 decembrie 2014, 14:17 views 10162
„Autobuzul lui Moş Crăciun” circulă în capitală
Foto: trm.md
26 decembrie 2014, 14:17 views 10162

„Autobuzul lui Moş Crăciun” circulă în capitală

Atmosferă feerică în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Academia lui Moş Crăciun organizează un „traseu magic" pentru toţi copiii. Este vorba de un autobuz special, numit „Autobuzul lui Moş Crăciun", care va circula pe bulevardul Ştefan cel Mare, de la Gara Feroviară, până la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă".

La fiecare staţie, asistenţii lui Moş Crăciun vor organiza concursuri şi victorine pentru copii şi vor împărţi cadouri. De asemenea, copiii vor putea discuta cu adevăratul Moş Crăciun al Moldovei.

Toţi părinţii îşi pot aduce copiii la oricare din staţiile aflate pe bulevardul Ştefan cel Mare, pentru ca micuţii să-l întâlnească pe Moş Crăciun şi să primească daruri de la el.

Autobuzul va circula până pe 28 decembrie, între orele 12:00 şi 17:00. „Traseul Magic" este organizat de Academia lui Moş Crăciun, care a fost înfiinţată în anul 2001, la iniţiativa lui Salavat Jdanov.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , sarbatoare , copii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
78 locuitori

Slobodca este un sat din cadrul comunei Ruseni, raionul Edineţ. Satul este situat la 7 km de orașul Edineț și la 213 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 78 de oameni. Satul Slobodca a fost înființat în anul 1923.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.