Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
23 martie 2015, 17:05 views 7799
Locuitorii capitalei vor rămîne în curînd fără agent termic
23 martie 2015, 17:05 views 7799

Locuitorii capitalei vor rămîne în curînd fără agent termic

Locuitorii capitalei ar putea să rămână fără agent termic din această săptămână. Autorităţile susţin că în ultimele zile, s-au înregistrat temperaturi medii de peste 8 grade Celsius, iar prognozele meteo anunţă o încălzire constantă a vremii.

"Săptămâna aceasta, vom vorbi cu toţi locatarii să deconectăm căldura, mai ales că după data de 26 martie, prognoza meteo arată că va fi o creştere a temperaturii. Proiectul de dispoziţie este contrasemnat, urmează doar să scriem data încheierii sezonului de încălzire", afirmă viceprimarul capitalei, Petru Coteţ.

La rândul său, şeful Direcţiei locativ-comunale, Petru Gontea, spune că după ce locuitorii au cerut să fie reglementată căldura, nu au fost solicitări de deconectare.

Actualul sezon de încălzire în capitală a început în data de 21 octombrie 2014.

Sursa: tv7.md

Cuvinte cheie:

incalzire , Chisinau , Termocom , servicii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1864
Populația:
3111 locuitori

Satul Costuleni este un sat și comună din raionul Ungheni. Costuleni este unicul sat din comuna cu același nume. Este amplasat la o distanţă de 18 km de oraşul Ungheni şi la circa 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3111 oameni. Satul Costuleni a fost întemeiat în anul 1864.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.