Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
17 iulie 2015, 12:40 views 8034
Planetariul din Сhișinău vine cu noi premiere (Video)
Foto: facebook.com
17 iulie 2015, 12:40 views 8034

Planetariul din Сhișinău vine cu noi premiere (Video)

Pe parcursul a două zile, Planetariul din Chișinău va aduce în fața publicului trei premiere, informează NOI.md.

Astfel, în zilele de 18 și 19 iulie, cei care s-au săturat de cinematografe sînt așteptați la premierele: „Originea vieții", „Găurile negre: cealaltă parte a Universului" («Черные дыры: обратная сторона Вселенной»), „Tainele arborilor" («Тайны Деревьев») .

„Originea vieții" este o călătorie de inspirație în timp, o descriere a multor descoperiri recente în științele naturii, o istorie despre originea vieții pe Pămînt, căutarea răspunsurilor la cele mai importante întrebări ale vieții. Prezentarea va începe la 19.20.

„Găurile negre: cealaltă parte a Universului" este un film ce le permite spectatorilor să atingă tainele formării Universului timpuriu, să urmărească etapele principale ale nașterii și extincției stelelor, să devină martori ai coliziunilor dintre galaxii și să efectueze o călătorie impresionantă în centrul galaxiei Calea Lactee. Ora prezentării – 20.10.

„Taina arborilor" se dezvăluie spectatorilor prin prisma eroilor principali: buburuza curioasă pe nume Dolores și un licurici meticulos pe nume Mike. Împreună cu ei, spectatorii se vor avînta în lumea minunată a naturii, unde vor afla tainele vieții din arbori. Show-ul va oferi ocazia unică de a privi lumea prin ochii micelor insecte și de a descoperi microcosmosul. Derularea va începe la ora 18.30.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Planete , Chisinau , premiera

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1789
Populația:
512 locuitori

Mînzătești este un sat din cadrul comunei Hîrcești, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 44 km de orașul Ungheni și la 86 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 512 oameni. Satul Mînzătești a fost menționat documentar în anul 1789.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.