Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
17 noiembrie 2015, 11:25 views 5750
Un nou termen pentru finalizarea lucrărilor de reparație pe bulevardul Negruzzi
17 noiembrie 2015, 11:25 views 5750

Un nou termen pentru finalizarea lucrărilor de reparație pe bulevardul Negruzzi

Circulația transportului public nu va fi reluată deocamdată pe bulevardul Constantin Negruzzi, aflat în reparație, chiar dacă termenul era de 15 noiembrie. Autoritățile însă dau asigurări că până la sfârșitul lunii noiembrie lucrările vor fi finalizate.

"Pe Negruzzi au loc lucrări de betonare a colectorului K 24, este ultimul colector mare, unde sunt conducte duble. Următoarea zonă problematică va fi trecerea subterană de lângă hotelul "Chișinău". Termenii sunt stabiliți până la finele lunii noiembrie. Ca să nu depășim, muncitorii se vor strădui să efectueze aceste lucrări cât mai rapid. Problemele cele mai principale au fost deja depășite, dar oricum nu ne încadrăm în termenul de până la 15 noiembrie", a menționat Igor Gamreţki.

Menționăm că reabilitarea bulevardului Constantin Negruzzi face parte din proiectul de 22 milioane de euro, care prevede reabilitarea totală a șase străzi principale şi secundare din Chişinău, cu lungimea totală de 14,3 km de drum. Primul Pachet de străzi cuprinde bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, bd. Constantin Negruzzi şi str. Vasile Alecsandri, iar Pachetul nr. 2 cuprinde străzile 31 August 1989, Alexandru cel Bun şi Tighina.

Estimativ, cele șase străzi vor fi reabilitate complet până în 2017.

Sursa: www.realitatea.md

Cuvinte cheie:

strada , reparatie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
547 locuitori

Acui este un sat din cadrul comunei Baimaclia, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cantemir și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 547 de oameni. Satul Acui a fost înființat în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.