Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
05 februarie 2016, 17:04 views 7783
22 de cupluri din capitală își sărbătoresc nunta de aur (Video)
05 februarie 2016, 17:04 views 7783

22 de cupluri din capitală își sărbătoresc nunta de aur (Video)

Au spus „Da" și și-au unit destinele pentru întreaga viața. Este cazul celor 22 de cupluri din capitală care astăzi își sărbătoresc nunta de aur. Alături de aceștia, au pășit pragul Stării Civile și alte patru cupluri care marchează șase decenii de căsnicie.

Împreună au rezistat timpului și greutăților aduse de viață. Astăzi, și-au pus semnăturile în Cartea de Onoare a Oficiului Stării Civile, drept exemplu pentru copiii și nepoții lor. Au trăit 50 și 60 de ani alături și pînă în prezent susțin că dragostea există cu adevărat, iar cu trecerea timpului aceasta devine tot mai puternică. Răbdarea, dragostea, înțelegerea și momentul potrivit pentru a ceda în unele situații – acestea ar fi componentele unei căsnicii trainice, afirmă sărbătoriții.

Fiecare cuplu a primit cîte o felicitare, un buchet de flori și un mic ajutor financiar în sumă de o mie de lei.

Municipalitatea a început celebrarea nunților de aur în 1997, iar din 2014 sînt sărbătorite și căsniciile de 60 și 70 de ani.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

nunta , Oficiul Stare Civilă , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1580
Populația:
1605 locuitori

Dancu este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Dancu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Hîncești și la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1605 oameni. Satul Dancu a fost menționat documentar în anul 1580 cu denumirea Ușerești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.