Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
14 mai 2016, 10:30 views 5288
Cea de a VI-a ediție a Tîrgului locurilor de muncă la Chișinău
14 mai 2016, 10:30 views 5288

Cea de a VI-a ediție a Tîrgului locurilor de muncă la Chișinău

În perioada 27-28 mai curent Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) și Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă a mun. Chișinău va organiza cea de a VI-a ediție a Tîrgului locurilor de muncă pentru Tineret.

Tinerii vor avea posibilitatea de a se familiariza cu programele de studii ale instituțiilor de învățămînt, de a cunoaşte angajatori din diferite domenii, de a negocia jobul potrivit, precum și de a se informa despre situația actuală a pieţei muncii. De asemenea, va consolida legătura instituțiilor de învățămînt cu piața muncii și va promova incluziunea pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități.

Forul meseriilor/profesiilor și Tîrgul locurilor de muncă pentru tineret este destinat absolvenților liceelor și gimnaziilor, tinerilor care își caută primul job după absolvirea facultății, șomerilor, precum și persoanelor angajate care doresc să-și schimbe locul de muncă.

Evenimentul este organizat la inițiativa ANOFM sub egida Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Ministerului Educației și Ministerului Tineretului și Sportului.

Forul meseriilor/profesiilor și Tîrgul locurilor de muncă pentru tineret se va desfășura în incinta Palatului Republicii și va începe la 10:00. Pentru mai multe detalii, accesați pagina de Facebook a evenimentului.

 

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , tirg , munca

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
17 locuitori

Bruslachi este un sat din cadrul comunei Hîrtop din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Grigoriopol și la 80 km de Chișinău. Populaţia satului Bruslachi alcătuia 17 oameni în anul 1997. Satul Bruslachi a fost înființat în anul 1923.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.