Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
30 mai 2016, 09:37 views 5593
Cursă caritabilă în parcul „Valea Morilor”
30 mai 2016, 09:37 views 5593

Cursă caritabilă în parcul „Valea Morilor”

Cursă de solidaritate în Parcul Valea Morilor din capitală. Aproape 200 de tineri au alergat în sprijinul copiilor diagnosticaţi cu boli hematologice. Acţiunea de caritate „Viaţa din dragoste răsare" a fost organizată de studenţii Academiei de Administrare Publică din Chişinău. Toţi participanţii, dar şi spectatorii au avut posibilitatea să doneze bani pentru micuţi.

Startul competiţiei a fost dat la ora 09.00. Participanţii au alergat aproximativ patru kilometri în jurul lacului din Parcul Valea Morilor. Ei spun că în acest mod încearcă să fie alături de micuţii care suferă de boli hematologice.

Evenimentul a fost organizat de studenţii Academiei de Administrare Publică, la 23 de ani de la fondarea instituţiei.

Cursa de caritate a avut 23 de cîştigători, număr simbol pentru organizatori, care au fost premiaţi

Acţiunea de solidaritate „Viaţa din dragoste răsare", în susţinerea copiilor diagnosticaţi cu boli hematologice, a fost organizată pentru prima dată în ţara noastră.

Sursa: jurnal.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , parc , Valea Morilor , copii , caritate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1899
Populația:
2006 locuitori

Step-Soci este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Budăi și Step-Soci. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Orhei și la 53 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2006 oameni. Satul Step-Soci a fost menționat documentar în anul 1899.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.