Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
30 iunie 2016, 16:45 views 7759
Autogara Sud rămâne închisă! (Video)
30 iunie 2016, 16:45 views 7759

Autogara Sud rămâne închisă! (Video)

Veste proastă pentru călătorii care trec zilnic pe la Autogara Sud. Timp de cel puțin două luni, aceștia vor fi nevoiți să stea în bătaia soarelui sau în ploaie, pînă va fi reparat tavanul clădirii. Chiar dacă au trecut aproape trei săptămîni de cînd a căzut o porțiune din tavan, nimeni nu se grăbește să redreseze situația.

Călătorii sînt nemulțumiți de lipsa unei încăperi, care ar putea să-i adăpostească:

"Nu-i prea bine, fiindcă, în primul rînd, aici e curent și căldura e prea mare";

"E rău, e rău de stat afară. Și chiar dacă să stai afară, e curent. Iată stă doamna cu copil mic și stă în curent. Așa că trebuie în sală, mă rog";

"Nu e corect deloc. Noi ar trebui să avem măcar cît de cît, să ne dăm undeva la umbră, să nu ne plouă, să nu ne ningă";

"E murdărie, totul e închis, nu e regulă, n-are cine face regulă și nici cine conduce",

"E și normal că trebuie să ai unde să te dai la umbră, unde să te dai acolo ca să nu te ploaie. Dar la noi dacă nu-i, asta înseamnă că arată că-s rămași în urmă";

"Parcă zici că-i Parlament și au de toate ca să facă repede. Dar ei se fură unul pe altul și noi stăm ca țăranii cei plouați. Ce să facem? Așa sîntem deprinși".

Directorul Autogării sud, Iurie Chiril, ne-a declarat că responsabili de reconstrucția tavanului sînt angajații Întreprinderii de Stat „Gările și Spațiile Auto". Iurie Chiril crede că reparația va dura cel puțin două luni.

În ziua de 11 iunie, în urma ploilor abundente, o porțiune din tavanul clădirii a căzut chiar în zona caselor de bilete. Din fericire, în acel moment nimeni nu se afla prin preajmă.

Sursa: www.realitatea.md

Cuvinte cheie:

gara auto , Chisinau , reparatie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1598
Populația:
1349 locuitori

Taxobeni este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Taxobeni, Hrubna Nouă și Vrăneşti. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Fălești și la 141 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1349 de oameni. Satul Taxobeni a fost menționat documentar în anul 1598.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.