Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
04 iulie 2016, 14:15 views 6699
Ruta Bubuieci-Chișinău nu mai există
04 iulie 2016, 14:15 views 6699

Ruta Bubuieci-Chișinău nu mai există

Licența microbuzului de rută nr. 107, care circula din comuna Bubuieci pînă pe strada Pietrarilor din Chișinău, a fost retrasă de autoritățile municipale, informează NOI.md.

Microbuzele de pe ruta nr. 107 au încetat să iasă pe traseu pe 1 iulie. Decizia respectivă a fost postată pe site-ul Primăriei, aceasta fiind semnată de viceprimarul capitalei Nistor Grozavu. După cum se menționează în textul documentului, decizia a fost luată "în baza unei note informative parvenite de la Direcţia generală transport public şi căi de comunicaţie a capitalei, interpelării Departamentului Regiei Transport Electric al capitalei și numeroaselor plîngeri referitoare la activitatea nesatisfăcătoare a rutei municipale nr. 107".

Mijloacele de transport care au circulat pe ruta № 107, conform aceleiași decizii, au fost transferate pe alte rute municipale. Totodată, autoritățile capitalei s-au angajat să-i asigure pe locuitorii comunei Bubuieci cu transport public.

Aceasta nu este prima retragere a licenței a unei rute care leagă capitala cu suburbiile. Anterior, licența a fost i-a fost revocată rutei nr. 138, care circula pe traseul Chișinău-Vatra.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

rută , Chisinau , transport public

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1805
Populația:
36 locuitori

Ceroborta este un sat din cadrul comunei Cruzeşti, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 8 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 36 de oameni. Satul Ceroborta a fost menționat documentar în anul 1805.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.