Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
01 septembrie 2016, 15:45 views 3693
Circulația transportului public pe bd. Negruzzi a fost reluată
01 septembrie 2016, 15:45 views 3693

Circulația transportului public pe bd. Negruzzi a fost reluată

Primăria Municipiului Chişinău informează despre reluarea circulaţiei pe bd. Constantin Negruzzi, în ambele sensuri.

Începînd cu ziua de astăzi, 1 septembrie 2016, transportul public va circula pe bd. Constantin Negruzzi în regim obişnuit, iar troleibuzele, autobuzele şi microbuzele care traversau zona revin la itinerarele stabilite.

O singură excepţie în acest sens o constituie ruta de troleibuz nr. 4. Din motive tehnice legate de reţeaua de contact, cel tîrziu pînă în ziua de luni, 5 septembrie 2016, ruta respectivă va circula conform următorului itinerar:

Ruta nr. 4 – în direcţia spre sectorul Botanica: de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt pe str. Ciuflea, Viaduct, str. Hristo Botev şi în continuare pe traseul stabilit; Retur – pe traseul stabilit.

Amintim că traficul rutier pe bd. Constantin Negruzzi a fost suspendat începînd cu 20 iulie 2015, cînd au demarat lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere.

Sursa: www.noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
2157 locuitori

Selişte este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mana, Lucăşeuca și Selişte. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Orhei și la 53 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2157 de oameni. Satul Seliște a fost menționat documentar în anul 1604.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.