Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
10 octombrie 2016, 11:45 views 5107
Este deschisă înregistrarea la business-forumul DIRECTORIUM’16
10 octombrie 2016, 11:45 views 5107

Este deschisă înregistrarea la business-forumul DIRECTORIUM’16

Pe data de 4-5 noiembrie în Chişinău va avea loc business-forumul anual pentru directorii de companii - DIRECTORIUM.

DIRECTORIUM este principalul eveniment al anului din domeniul conducerii. Este platoul principal al ţării, unde se discută cele mai importante tendinţe ale anului, sînt prezentate cele mai interesante case-uri şi opinii. 11 speakeri din străinătate vor vizita Moldova ca să împartă cunoştinţele şi experienţele proprii cu participanţii business-forumului.

DIRECTORIUM în cifre:

2 zile: 4-5 noiembrie - 2 grupe paralele, circa 350 de participanţi, 7 seminare şi 5 ateliere de lucru

Înregistraţi-vă pe pagina upravlenie.md sau la numărul de telefon 079 409 496

Vă aşteaptă:

Seminare: Vă aşteaptă două zile, în care veţi participa la seminarele buiness-trainerilor de TOP: practicieni cu experienţă. Toate seminarele oglindesc situaţia actuală de pe piaţă şi iau în considerare strategiile de lucru ale companiilor în situaţia de criză.

Ateliere practice de lucru: Atelierele sînt o posibilitate de a aplica în practică cunoştinţele preluate, de a îmbunătăţi abilităţile manageriale, de a gîndi încă o dată strategiile de lucru, de a discuta şi a propune soluţii pentru soluţionarea situaţiilor dificile de conducere.

Instrumente şi tehnologii: La acest forum veţi auzi doar informaţii concrete, pe care le veţi aplica deodată în practică – fără „apă" şi teorie despre cum trebuie să fie ideal.

Networking: Directorium este un platou specializat pentru cunoaşterea celor din domeniu. Veţi face cunoştinţă cu clienţi potenţiali, parteneri şi distributori. Aveţi grijă să luaţi cu Dvs. cărţi de vizită!

KEYNOTE SPEAKER:

Special pentru a participa la DIRECTORIUM în Moldova vine Dmitrii Potapenko, unul dintre cei mai cunoscuţi întreprinzători ruşi. Este conducătorul care a stat în fruntea celor mai mari companii din Federaţia Rusă, dar şi din Europa. Partenerul Management Development Group. Autorul şi formatorul programului «Cursul Potapenko» la Eho Moscova. În trecut: conducătorul reţelei „Piatiorocika", vice-preşedintele „CreditImpexBank", şeful departamentului de vânzări şi marketing Grundig GMBH în ţările baltice.

Înregistraţi-vă pe pagina upravlenie.md sau la numărul de telefon 079 409 496

 

Cuvinte cheie:

înregistrare , forum , business

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1763
Populația:
611 locuitori

Mîrzaci este un sat din cadrul comunei Mîrzeşti, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Orhei și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 611 oameni. Satul Mîrzaci a fost menționat documentar în anul 1763.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.