Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
20 octombrie 2016, 10:25 views 4758
A inceput nebunia in traficul din capitala (Foto,Video)
20 octombrie 2016, 10:25 views 4758

A inceput nebunia in traficul din capitala (Foto,Video)

A inceput nebunia in traficul din capitala. O noua portiune de pe bulevardul Stefan cel Mare este inchisa pentru urmatoarele doua zile. Pe strazile Ion Creanga si Columna, zeci de masini stau bara la bara, iar strada M. Viteazul este blocata complet blocata pe sensul de mers spre centrul capitalei. Masinile abia se deplaseaza.

Traficul infernal il putem urmari si pe aplicatia de trafic si navigare, Waze. Conforma aplicatiei, jumatate de oras este blocat, strazile pe care se circula cu dificultate sunt: Petricani, Mihai Viteazul, Columna, Dosoftei, Henri Coanda, Calea Iesilor, Ion Creanga, V. Belinski.

"Cercul de la Creanga cu Calea Iesilor este blocata, nici un echipaj de politie. Stam de o ora in ambuteiaje, intarziem la lucru care la gradinita", spune revoltat un sofer.

Soferii care vin dinspre cartierul Sculeni sau sectorul Buiucani si se indreapta spre centru vor trebui sa evite bulevardul si sa mearga pe alte strazi, cum ar fi Vasile Lupu.

In aceste momente pe strada Mihai Viteazul pe sensul de mers spre centrul capitalei, este blocata.

Strada Columna spre rondul de la Creanga.

Sensul giratoriu de la Creanga.

Strada Dosoftei

Strada Calea Iesilor

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , circulatie rutiera , drum

Comentarii

 (1)
  • #1 8d45r Răspunde Citează selecţia
    Задолбали эти евроинтеграторы. Надоело уже столько месяцев ездить на работу туристическими маршрутами в объезд половины города. То ремонт, то праздник, то ремонт, то опять праздник, то снова ремонт после ремонта... Кто-нибудь может собрать эту власть либералов и демократов и расстрелять на площади, что бы они не устраивали нам такие неудобства???
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1696
Populația:
1010 locuitori

Fîrlădeni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Fîrlădeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Hîncești și la 53 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1010 oameni. Satul Fîrlădeni a fost atestat documentar în anul 1696.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.