Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
09 noiembrie 2016, 16:45 views 4547
„Apă-Canal Chişinău” are o autospecială performantă
09 noiembrie 2016, 16:45 views 4547

„Apă-Canal Chişinău” are o autospecială performantă

O autospecială performantă a ajuns în dotarea SA „Apă-Canal Chişinău". Pe parcursul zilei de marţi, 8 noiembrie, angajaţii întreprinderii au fost instruiţi privind funcţionarea autospecialei, procurată ca urmare a Licitaţiei internaţionale privind livrarea maşinilor şi mecanismelor specializate.

Aceasta este prima autospecială de capacitate mare livrată, din cele două prevăzute, care va fi utilizată pentru exploatarea reţelelor de canalizare cu diametrul de peste 300 mm. Într-un comunicat de presă al ACC se menţionează că noul mecanism va facilita activitatea specialiştilor întreprinderii, prin automatizarea procesului de lucru. Fiind deja testat în teren, în timp scurt va fi utilizat în activitatea propriu-zisă.

Furnizorul menţionează că, în situaţia când tehnica utilizată la momentul dat are o vechime medie de peste 20 de ani, noile mecanisme, care vor completa parcul auto al întreprinderii pe parcursul anului curent, vor spori eficienţa operaţională a întreprinderii şi diminua costurile de intervenţie. Acestea urmează să fie achiziţionate în cadrul Programului de Investiţii Prioritare, finanţat de BERD şi BEI.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

automobil , Apă-Canal , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
458 locuitori

Uşurei este un sat din cadrul comunei Răcăria, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Rîșcani și la 176 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 458 de oameni. Satul Uşurei a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.