Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
02 mai 2017, 17:00 views 40530
O ruină din Parcul Valea Morilor ar putea fi privatizată
02 mai 2017, 17:00 views 40530

O ruină din Parcul Valea Morilor ar putea fi privatizată

Ruinele unui fost bar din Parcul Valea Morilor ar putea fi scoase la licitație. Cel puțin asta solicită Primăriei municipiului Chișinău un agent economic, care a pus ochiul pe un loc bun pentru o ulterioară privatizare. Despre asta a anunțat primarul Dorin Chirtoacă în cadrul ședinței operative a Primăriei.

„Un solicitant vrea să oblige proprietarul să scoată la licitație un obiectiv. Nu consider corectă această abordare, asta înseamnă că cineva vrea să privatizeze un loc bunișor. Nici nu știu cum poți arenda acest spațiu pentru că nu are niciun fel de utilități, nu funcționează", a precizat edilul în cadrul ședinței.

Totodată, Dorin Chirtoacă a propus ca în acel loc să fie organizat un amfiteatru pentru a putea ține evenimente în aer liber, mai ales că accesul va fi mai ușor și mai puțină vegetație va fi afectată.

Sursa: independent.md

Cuvinte cheie:

Valea Morilor , parc , privatizare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1495
Populația:
2734 mii locuitori

Cinişeuţi este un sat şi comună din raionul Rezina. Amplasat pe malul pîrîului Saharna, satul Cinişeuţi este situat la o distanță de 13 km de oraşul Rezina şi la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2734 de oameni. Satul Cinişeuţi este cel mai mare ca număr al populaţiei din raionul Rezina. Prima menţiune documentară a satului Cinişeuţi datează din 5 februarie 1495.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.