Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
02 august 2017, 11:45 views 35516
Anunț important făcut de Termoelectrica
02 august 2017, 11:45 views 35516

Anunț important făcut de Termoelectrica

Termoelectrica anunță despre prelungirea campania „Încălzirea centralizată autonomă".

Astfel, specialiștii Termoelectrica SA vor continua să meargă în fiecare weekend în curțile blocurilor din mun. Chișinău pentru a oferi consultanță locatarilor în privința modernizării sistemului centralizat de termoficare. La fel ca și pînă acum, oamenii vor fi anunțați despre vizita echipei Termoelectrica cu 2-3 zile înainte, prin pliante ce vor fi distribuite în cutiile poștale.

Campania de informare „Încălzirea centralizată autonomă" a fost lansată pe 31 mai în contextul lucrărilor de reabilitare a rețelelor termice aferente exterioare și instalarea punctelor termice individuale pentru căldură și prepararea apei calde menajere în circa 200 de clădiri din mun. Chișinău.

Pentru a participa la campania lansată de Termoelectrica este necesară doar programarea unei vizite a echipei în curtea blocului de reședință, la numărul de telefon: 022-436-513.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Anunţ , incalzire , Termoelectrica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
385 locuitori

Lucăceni este un sat din cadrul comunei Horeşti, raionul Făleşti. Satul Lucăceni este situat la distanța de 20 km de orașul Fălești și la 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 385 de oameni. Documentar satul Lucăceni este menţionat la 3 iunie 1429.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.