Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
06 noiembrie 2017, 15:30 views 11964
În Chișinău a apărut o nouă intersecție cu sens giratoriu (Foto)
06 noiembrie 2017, 15:30 views 11964

În Chișinău a apărut o nouă intersecție cu sens giratoriu (Foto)

Începînd cu acest weekend, încă o intersecție din capitală are sens geratoriu. Autoritățile locale au finalizat lucrările de construcție a sensului giratoriu de la intersecția străzilor Lunca Bîcului-Uzinelor și Industrială.

Amintim că, la 21 iunie curent, în urma analizei efectuate de către angajații Inspectoratului Național de Patrulare și Administrația publică locală s-a stabilit de a fi amenajate 6 intersecții în capitală, în scop de a fluidiza traficul rutier și pentru a asigura securitatea participanților la trafic în scopul asigurării unui climat de siguranță și deplasarea fără impedimente în traficul rutier.

Sursa: tv8.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , sens giratoriu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1617
Populația:
1945 locuitori

Căzăneşti este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Căzăneşti, Vadul-Leca și Vadul-Leca Nou. Localitatea este situată la distanța de 40 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1945 de oameni. Satul Căzănești a fost menționat documentar în anul 1617.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.