Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
06 noiembrie 2017, 16:05 views 46936
Primaria cauta bradul de Craciun, care va fi in PMAN
06 noiembrie 2017, 16:05 views 46936

Primaria cauta bradul de Craciun, care va fi in PMAN

Au inceput cautarile pomului de Craciun, care va fi amplasat de Primarie in PMAN. Viceprimarul Nistor Grozavu sustine ca se examineaza mai multe variante. In acelasi timp, primarul interimar Silvia Radu sustine ca subiectul brazilor nu trebuie politizat, avand in vedere ca si Guvernul va avea propriul pom de Craciun pe strada 31 august.

Silvia RADU, PRIMAR INTERIMAR: "Cu cat mai multi brazi de Craciun, cu atat mai bine. Frumusetea brazilor aduce bucurie tuturor. Trebuie de mers la toti brazii, nu trebuie de facut exceptie. Aceasta este o sarbatoare care nu trebuie politizata."

Nistor GROZAVU, VICEPRIMAR: "Au inceput cautarile pentru brad. Avem deja cateva propuneri. O sa incercam sa iesim si din aceasta situatie. Nu pot sa va zic o asemenea suma. Putem sa identificam un brad foarte frumos, dar foarte scump sau unul mai ieftin, atuci cand omul vrea sa scape ce bradul din curtea casei. Am discutat si cu cei de la Moldsilva poate ne propun ei ceva. Planificam inaugurarea pe 1 decembrie. Nu se pune accent pe spiritul de concurenta, Targul de Craciun are un aspect, iar bradul din PMAN isi va pastra semnificatia pe care a avut-o dintotdeauna."

Bradul Primariei va fi amplasat in PMAN, in rest, manifestatiile se vor muta pe strada 31 august, acolo unde va fi targul de Craciun, carusele, un patinoar, dar si bradul Guvernului.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

primaria , PMAN , brad

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2039 locuitori

Rădenii Vechi este un sat şi comună din raionul Ungheni. Rădenii Vechi este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 43 km de orașul Ungheni și la 98 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2039 de oameni. Satul Rădenii Vechi a fost menționat documentar în anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.