Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
19 noiembrie 2017, 13:00 views 47535
Preşedintele a îndemnat locuitorii capitalei să iasă la referendum
19 noiembrie 2017, 13:00 views 47535

Preşedintele a îndemnat locuitorii capitalei să iasă la referendum

Președintele Igor Dodon și-a exercitat astăzi dreptul de vot la referendumul pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă din funcția de primar general al municipiului Chișinău.

Acesta a declarat că a participat personal la organizarea acestuia și se mîndrește cu faptul că ia reușit. „Cred că este important că astăzi noi am oferit chișinăuienilor posibilitatea de a vota pentru schimbarea situației în Chișinău. Am dat această posibilitate pentru că am semnat și eu pentru referendum, atunci cînd cu peste 80.000 de chișinăuieni am inițiat acestreferendum. Faptul că astăzi are loc referendumul deja este o reușită a noastră", a declarat Dodon.

Acesta a îndemnat repetat locuitorii orașului să iasă astăzi la vot.

„Dacă vreți să schimbăm lucrurile, astăzi este posibilitatea. Dacă nu, mîine sau poimîine ați putea da vina pe altcineva. Vrem ca în oraș să fie ordine, curat, ca copiii noștri să aibă terenuri de joacă, să nu fie construcții prin parcuri", a subliniat el.

Totodată, acesta a menționat că în cazul în care nu va trece referendumul, atunci alegerile vor fi în anul 2019, iar acele 9 milioane nu se compară cu miliardele furate de primar.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , referendum , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1586
Populația:
12667 locuitori

Sîngerei este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Sîngerei. Amplasat în nordul republicii, pe malul stâng al rîului Ciulucul-Mare, oraşul Sîngerei este situat la o distanţă de 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 12667 locuitori. Prima menţiune documentară a localităţii Sîngerei datează din anul 1586.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.