Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
20 februarie 2018, 15:30 views 11224
Cîte posturi vacante sînt disponibile în Capitală
20 februarie 2018, 15:30 views 11224

Cîte posturi vacante sînt disponibile în Capitală

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă informează că, pînă la data de 19 februarie, erau în evidenţă 9557 de locuri de muncă vacante.

Mai exact, pentru persoanele cu nivel de instruire superior şi mediu de specialitate sînt disponibile 2083 de locuri de muncă vacante, constituind cca 22% din numărul total.

Pentru persoanele cu nivel de instruire secundar profesional și pentru muncitorii necalificați, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă oferă 7474 de locuri de muncă.

Şi muncitorii necalificaţi îşi pot găsi un loc de muncă, pentru ei fiind puse la dispoziţie următoarele posturi: muncitor auxiliar, hamal, infirmieră, dădacă, ambalator manual, dar şi altele.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă se pot adresa la agenţiile teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă sau pot accesa portalul pieţei muncii: www.angajat.md, unde sînt postate locurile vacante oferite în fiecare raion, pe profesii

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

munca , capitala

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1646
Populația:
3770 locuitori

Racovăţ este un sat şi comună din raionul Soroca. Racovăţ este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 17 km de orașul Soroca și la 147 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3770 de oameni. Satul Racovăț a fost menționat documentar în anul 1646.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.