Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
03 iulie 2018, 11:06 views 10984
Nou-veniți la Grădina Zoologică
03 iulie 2018, 11:06 views 10984

Nou-veniți la Grădina Zoologică

Puii născuți, în ultimele trei luni, la Grădina Zoologică din Chișinău, au fost expuși publicului. Vizitatorii pot vedea patru pui de lupi de stepă, două femele și doi masculi, și un taur maghiar.

Administratorul-șef Olga Iuzvac a declarat pentru IPN că, între timp, la Grădina Zoologică s-a mai născut un pui de râs, o lamă şi o căprioară. Pînă se vor face mari, vor rămâne la Chișinău, după care, probabil, vor intra într-un program de schimb de animale cu alte grădini zoologice.

La sfîrșitul lunii aprilie, crocodilul Grădinii Zoologice, care a stat ferit de ochii vizitatorilor mai bine de 40 de ani, a fost expus publicului, după un proces de reparații și amenajări. Au mai fost expuși enoți, capibara, mai mulți şerpi, printre care şi șarpele anaconda, unele păsări care au stat închise.

Grădina zoologică este deschisă în toate zilele, de la 08.00 pînă la 20.00. Costul biletelor a rămas neschimbat: 30 de lei pentru adulți; 5 lei pentru elevi, studenți și pensionari și gratuit copii pînă la 7 ani.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

gradina zoologica , Chisinau , animale

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1762
Populația:
3821 locuitori

Slobozia este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Slobozia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Ștefan Vodă și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3821 de oameni. Satul Slobozia a fost menționat documentar în anul 1762.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.