Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
29 mai 2012, 09:29 views 8885
29 mai 2012, 09:29 views 8885

Neglijența autorităților locale din Chișinău generează grave accidente


Foto: adevarul.ro 

Un accident rutier a avut loc în această dimineaţă, la intersecţia străzilor Kogălniceanu şi Eminescu din Chișinău. Opt răniţi în stare gravă au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă, informează publika.md.

Coliziunea s-a produs între un automibil de marcă Honda, cu  patru persoane şi un microbuz de pe ruta 110, în care se aflau 20 de pasageri. Martorii spun că microbuzul era supraîncărcat.

Astfel de accidente se produc în municipiu datorită incompetenței și nepăsării autorităților publice locale care nu se preocupă de buna funcționare și siguranța circulației în microbuzele din capitală.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1552
Populația:
1571 locuitori

Covurlui este un sat şi comună din raionul Leova. Covurlui este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Leova și la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1571 de oameni. Satul Covurlui a fost menționat documentar în anul 1552.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.