Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
09 decembrie 2018, 13:00 views 11512
Ce părere au moldovenii despre bradul instalat în inima capitalei (VIDEO)
09 decembrie 2018, 13:00 views 11512

Ce părere au moldovenii despre bradul instalat în inima capitalei (VIDEO)

Cu un brad artificial în centrul capitalei, parcă ar fi fost răpită atmosfera de sărbătoare.

Cel puțin de această părere sînt unii locuitori ai capitalei, solicitați de Noi.md să ne spună o părerere referitor la bradul inaugurat în Piața Marii Adunări Naționale. 

Chiar dacă unii spun că bradul este frumos și are o formă simetrică spre deosebire de anii trecuți, totuși și-ar fi dorit un brad viu sau unul asemănător cu cel viu.

Pe de altă parte, unii spun că centrul Chișinăului este lipsit de sărbătoare și lumină, iar inima capitalei este cam sărăcăcioasă.

Alţii au spus că nu toate ideile din Europa sînt binevenite şi în Moldova, fapt pentru care şi-ar fi dorit ca vechea tradiţie să fie păstrată.

Indiferent de preferinţe, pînă la urmă, chișinăuienii se bucură de faptul că vin sărbătorile de iarnă și își așteaptă cu nerăbdare cadourile de Anul Nou.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

brad , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1516
Populația:
1259 locuitori

Oneşti este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Onesti si Strimbeni. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Hîncești și la 68 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1259 de oameni. Satul Onești a fost menționat documentar în anul 1516.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.