Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
21 decembrie 2018, 11:05 views 14759
Un antreprenor a donat două tone de mere unui spital din Chișinău
21 decembrie 2018, 11:05 views 14759

Un antreprenor a donat două tone de mere unui spital din Chișinău

Două tone de mere au ajuns la pacienţii Spitalului Clinic Municipal nr.1. Fructele au fost donate din livada antreprenorului Anatol Plăcintă.

Gestul pomicultorul bucură de ceva timp pacienții internați în instituție, iar consumul de fructe în perioada cînd viruşii dau mari bătăi de cap este de mare folos.

Antreprenorul spune că nu se opreşte aici şi va continua să ofere și în următorii ani instituției fructe precum mere, prune și struguri, astfel promovează consumul de fructe autohtone, care sînt o sursă enormă de multivitamine și minerale benefice sănătății organismului, mai ales celui suferind, nemaivorbind de cel gravid.

Fapta pomicultorului este apreciată atît de pacienți cît și de administrația spitalului, care-și exprimă recunoștința față de Anatol Plăcintă.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

spital , mere , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1607
Populația:
1830 locuitori

Hoginești este un sat și comună din raionul Călăraşi. Hoginești este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Hoginești se află la distanţa de 36 km de orașul Călăraşi și la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1830 de oameni. Localitatea este menționată documentar în anul 1607.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.