Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
10 februarie 2020, 10:05 views 1950
Ședința săptămînală a serviciilor primăriei Chișinău din 10 februarie 2020
10 februarie 2020, 10:05 views 1950

Ședința săptămînală a serviciilor primăriei Chișinău din 10 februarie 2020

Urmăriți LIVE ședința săptămînală a serviciilor primăriei Chișinău din 10 februarie 2020

Ordinea de zi:

1. Raport cu privire la acțiunile întreprinse de către serviciile municipale privind lucrările de deszăpezire și combatere a poleiului pe teritoriul municipiului Chișinău.

Raportori: Lilian Copaci, şef interimar al Direcției generale transport public și căi de comunicație; Ion Burdiumov, șef al Direcției generale locativ-comunale și amenajare; Andrei Pavaloi, șef interimar al Direcției generale educație, tineret și sport; Pavel Rusu, Pretor al sectorului Centru; Sinilga Școlnic, Pretor al sectorului Ciocana; Boris Prepeliță, Pretor al sectorului Botanica; Vadim Brînzaniuc, Pretor al sectorului Buiucani; Vlad Melnic, Pretor al sectorului Rîșcani

2. Raport cu privire la acțiunile întreprinse în vederea întreținerii spațiilor verzi, arbori, arbuști, precum și evacuarea arborilor și crengilor căzute în urma vântului puternic de săptămâna trecută.

Raportor: Serghei Carp, șef al Î.M. „Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi"

3. Raport cu privire la întreţinerea rețelelor de iluminat public în situația de condiții meteo nefavorabile. Raportor: Veaceaslav Buț, șef al Î.M. ,, Lumteh"

4. Raport cu privire la acțiunile întreprinse referitor la construcțiile ilegale, evacuarea gheretelor și demontarea panourilor publicitare stradale amplasate neautorizat, dar și a anexelor și șurilor din curțile blocurilor. Lichidarea fundațiilor după evacuarea gheretelor și panourilor publicitare.

Raportor: Pretorii de sector; Svetlana Dogotaru, şef al Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare

5. Raport cu privire la stadiul lucrărilor de reabilitare a Stației de epurare a apelor uzate din municipiul Chișinău, după două săptămîni de la transferul conducerii S.A. ,,Apă - Canal Chişinău" în blocul administrativ din str. Lunca Bîcului, 24. Raportor: Anatolie Lichii, director interimar al S.A. „Apă-Canal Chişinău"

6. Situația epidemiologică din municipiul Chișinău. Tatiana Bucearschi, șef al Direcției generale asistență socială și sănătate

7. Menținerea ordinii publice. Raportor: Alexei Grosu, șef adjunct al Direcției de poliție a municipiului Chişinău

8. Diverse.

Cuvinte cheie:

Chisinau , primaria

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1892
Populația:
106 locuitori

Şumna este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bulhac și Şumna. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Rîșcani și la 173 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 106 oameni. Satul Șumna a fost menționat documentar în anul 1892.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.