Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
27 aprilie 2020, 16:15 views 2152
Grădina Botanică își deschide porțile pentru vizitatori
27 aprilie 2020, 16:15 views 2152

Grădina Botanică își deschide porțile pentru vizitatori

În contextul anulării mai multor restricții impuse anterior de autorități, începînd de astăzi locuitorii capitalei vor putea petrece timp în sînul naturii, fără teama că vor fi amendați.

Toate parcurile din capitală sînt deschise pentru vizitatori de astăzi, inclusiv Grădina Botanică. Administrația anunță însă că accesul pe teritoriul Grădinii Botanice Naționale „Alexandru Ciubotaru" este permis cu respectarea normelor de igienă și sanitaro-epidemiologice".

Totodată, accesul persoanelor în parc va fi permis în grupuri nu mai mari de 3 persoane, cu respectarea distanței sociale.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Gradina Botanica , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
8 locuitori

Ghizdita este loc.st.c.f. din comuna Fîntînița, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Drochia și la 175 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 8 oameni. Loc.st.c.f. Ghizdita a fost înființată la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.